Thos tennis - Mgr Borretweg 21 Grave - routebeschrijving

Thos social media

Volg Thos op de voet:

Thos nieuws

Met ingang van 14 april is het mogelijk om in te...
 Afgelopen zondag zijn de volgende prijzen...
Vanaf 15 maart is er in Grave weer een sportzaak...
Al weer bijna een jaar geleden werd Maximum...
Hallo jongens en meisjes,
Het aftellen is begonnen. Over een paar weken...
Op dinsdag 04 februari 2014 wordt de jaarlijkse...

Mosseltoernooi

Deze activiteit wordt altijd in het begin van het jaar georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden zijn mosselen een belangrijk onderdeel van dit evenement. Vandaar ook dat de dag ergens in februari gepland wordt.De opzet is dat er met een team ingeschreven wordt. Het team moet uit twee dames en twee heren bestaan. Het is geen voorwaarde dat alle teamleden lid zijn van Thos. In de loop van de middag wordt er begonnen met een aantal speelrondes. Hierbij worden er of dubbels of mixen gespeeld.

Na afloop van het tennissen zijn de meeste deelnemers hongerig (en dorstig) en zijn de tafels gedekt. Het is dan ook een genoegen om een heerlijk pannetjes mosselen te kunnen verorberen. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de mensen die geen mosselen lusten. Zij krijgen een lekker stukje vlees.

Na afloop wordt alles gezamelijk opgeruimd en is het tijd om gezellig na te borrelen. Deze activiteit gaat altijd door. Mocht het weer echt te slecht zijn dan komt het tennissen te vervallen en starten we later in de middag met het eten.

Inschrijving voor dit evenement kan vanaf begin januari. Wees er op tijd bij, want in deze periode hebben we maar zes banen ter beschikking en zit het dus vlug vol. Voor verdere informatie kunt u contact op nemen met Paul van Hooren (0486-475027) of Rob de Kluis (0486-420016).

Hoofdsponsors

Fotogalerij