Thos tennis - Mgr Borretweg 21 Grave - routebeschrijving

Thos social media

Volg Thos op de voet:

Thos nieuws

Met ingang van 14 april is het mogelijk om in te...
 Afgelopen zondag zijn de volgende prijzen...
Vanaf 15 maart is er in Grave weer een sportzaak...
Al weer bijna een jaar geleden werd Maximum...
Hallo jongens en meisjes,
Het aftellen is begonnen. Over een paar weken...
Op dinsdag 04 februari 2014 wordt de jaarlijkse...

Paviljoencommissie

De paviljoencommissie draagt zorg voor het runnen van het paviljoen. Eigenlijk is paviljoen gewoon een duur woord voor clubhuis. En dat is precies wat we willen zijn: het clubhuis van Thos. De locatie waar u zich als lid of als toeschouwer thuis voelt bij Thos.

De locatie waar een ieder nog vlug even zijn sportdrankje kan kopen, om nog net die ene belangrijke bal te kunnen halen, maar ook de locatie waar u rustig uw kopje koffie kunt drinken en gezellig kunt bijkletsen over Thos en 1000 en 1 andere zaken.

Om dit te kunnen realiseren hebben we een grote groep vrijwilligers nodig. We proberen er naar te streven om door de weeks het paviljoen elke avond van 19:00 - 23:00 geopend te hebben. Daarnaast zijn we tijdens evenementen ook in het weekend geopend.

Gezien de zeer volle kalender van Thos moeten we als paviljoencommissie dan ook alle zeilen bij zetten om alles ingepland te krijgen. Alleen krijgen we dat nooit voor elkaar. De bijstand van de leden door middel van de ingeroosterde bardiensten is van het aller grootste belang om iedereen van een natje en droogje te kunnen voorzien.

De paviljoencommissie bestaat uit een 30-tal personen die bardienst draaien. Daarnaast is er nog een groep van ongeveer 20 personen die allerlei andere hand en span diensten verrichten. Soms alleen achter de schermen, maar daarom zeker niet minder belangrijk. Hierbij kunt u denken aan de schoonmaak, keukendiensten, de was maar ook oproepbaar bij alarm.

Naast deze grote groep zijn de taken binnen de paviljoencommissie als volgt verdeeld:

  • Marcel Voet (voorzitter paviljoencommissie)
  • Jan Jansen (vice voorzitter)
  • Marco van Zwam (inkoop drank)
  • Brigitte Zouteriks (inkoop etenswaren)
  • Diane Gosenshuis (kassa)
  • Appie de Wit (planning leden)
  • Rob de Kluis en Jan Keijzers (allround)

Naast het dagelijks draaiende houden van het paviljoen, is de commissie ook veel bezig met vernieuwingen in het paviljoen. Enkele voorbeelden kunt u dagelijks aanschouwen als u ons paviljoen binnen loopt: de moderne muziekcomputer, de vernieuwde bar en het moderne koffiezetapparaat.

Het paviljoen wordt gerund door vrijwilligers waarvan de meesten de volgende ochtend ook weer gewoon aan het werk moeten. Tevens hebben we sinds kort te maken met het strengere toezicht van de gemeente Grave op het naleven van de openingstijdenwet. Deze wet geeft aan dat het paviljoen 1 uur na de laatste wedstrijd gesloten dient te zijn.

Concreet betekent dat door het jaar heen dat het paviljoen op de door de weekse avonden om 23:00 sluit. Tijdens activiteiten zal dat dus (uiterlijk) 1 uur na de laatste wedstrijd zijn. Hier op wordt een uitzondering gemaakt voor de zaterdagen tijdens de voorjaarscompetitie. Gedurende die avonden zal het paviljoen om 00:00 uur sluiten.

Als paviljoencommissie gaan wij er van uit dat u deze tijden respecteert, tenslotte zijn wij dan nog niet klaar, want alles dient weer opgeruimd te zijn voor de activiteit die de volgende dag van start gaat.

Tijdens activiteiten proberen we altijd zo goed mogelijk samen te werken met de organiserende commissie. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat het voor de deelnemers en toeschouwers een geslaagde activiteit wordt.

Vele handen maakt het werk licht. Ook op de paviljoenscommissie is deze leus van toepassing. Mocht u interesse hebben om af en toe een bardienst te draaien, dan kunt u altijd contact opnemen met een van de commissieleden.

Samen kunnen we het gezellig maken in ons paviljoen, een echt clubhuis waar ieder Thos lid graag een kopje koffie/thee komt drinken.

Hoofdsponsors

Fotogalerij