Thos tennis - Mgr Borretweg 21 Grave - routebeschrijving

Thos social media

Volg Thos op de voet:

Thos nieuws

Met ingang van 14 april is het mogelijk om in te...
 Afgelopen zondag zijn de volgende prijzen...
Vanaf 15 maart is er in Grave weer een sportzaak...
Al weer bijna een jaar geleden werd Maximum...
Hallo jongens en meisjes,
Het aftellen is begonnen. Over een paar weken...
Op dinsdag 04 februari 2014 wordt de jaarlijkse...

Vereniging

Welkom op de website van tennisvereniging Thos uit Grave. Thos is een bloeiende vereniging waar veel vrijwilligers actief zijn en die zich mag rekenen tot de grootste sportverenigingen van de gemeente Grave. Via dit menu willen we alle bezoekers kennis laten maken met Thos.

Heel trots zijn we op ons sportpark en vooral de ligging van het paviljoen. Vanaf het terras hebt u uitzicht over nagenoeg alle banen en is het heerlijk toeven zodra de eerste zonnestralen te voorschijn komen.

Als het goed is kunt u op de diverse subpagina's alle informatie vinden over Thos die u zoekt. Mocht u iets niet kunnen vinden, vraag het dan gerust via contact. Wij nemen dan op korte termijn contact met u op om de informatie te verstrekken of passen de website aan.

Algemene informatie

Hier vindt u alle informatie over het lidmaatschap, het reserveren van banen, voorschriften over kleding en sponsoring, informatie over ons park, het digitaal afhangbord en diverse overige zaken.

Commissies

Thos heeft veel vrijwilligers die actief zijn binnen de vereniging. Om alles in goede banen te leiden zijn er diverse commissies in het leven geroepen, met allemaal een eigen taak. Wie wat doet en wie waar verantwoordelijk  voor is kunt u lezen op deze pagina. Tevens kunt u hier het organigram van Thos downloaden.

Thos Thuis

Naast deze website heeft Thos ook een eigen clubblad dat zes keer per jaar verschijnt. Op deze pagina kunt u alles vinden over de verschijningsdatums en wat u zoal aan informatie kunt verwachten.

Overzichten

Hier vindt u de belangrijkste adres- en telefoongegevens binnen de vereniging.

 

 

 

Hoofdsponsors

Fotogalerij